Skip links

Daglicht is onmisbaar

Goed licht is zeer belangrijk voor onze gezondheid en welzijn. We staan er nauwelijks bij stil maar onze biologische klok is afgestemd op zonlicht voor het doen van activiteiten en donker om tot rust te komen. Alhoewel onze lampen licht geven is dat lang niet altijd een goed alternatief voor zonlicht en kunnen we ziek worden van slechte verlichting. Gek genoeg benaderde de ouderwetse gloeilamp het daglicht beter dan de opvolgers van de gloeilamp zoals TL, spaarlampen en halogeenlampen. Kwalitatief goede LED-verlichting is wat dat betreft veel beter voor ons welbehagen en gezondheid, zeker in combinatie met intelligente besturing waarbij de verlichting meebeweegt met het zonlicht gedurende de dag. Dat er dit gebied nog veel te winnen valt  is te lezen in een artikel op Nu.nl gepubliceerd op 2 september 2019:

https://www.nu.nl/werk/5996945/in-het-donker-naar-kantoor-en-naar-huis-hoe-erg-is-dat.html

Lumeneus levert alleen maar LED verlichting die voldoet aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidseisen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in uw bedrijfssituatie.